четвер, 22 листопада 2018 р.

Забуттю не підлягає!

21 листопада це свято встановлено на честь початку в цей день двох революцій в українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.
До Дня Гідності та Свободи  учні 6-10 класів підготували  виступ, присвячений подвигу Героїв Небесної Сотні, учні 5-11-х класів переглянули презентацію про події Революції Гідності.   У сільській та шкільній  бібліотеці діяла тематична виставка «Гідності бути!».

Сьогодні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Адже за  нашу  свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі.  І більшість  з них – молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити….






Немає коментарів:

Дописати коментар