неділю, 21 липня 2013 р.

Знайомтесь! Нові надходження до фонду бібліотеки.

 Кокотюха А.
     Червоний: роман / А.Кокотюха; передм.В.Кіпіані; худож.Н.Переверєва.- Харків: Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012 ю- 320 с.: іл.
 
Спеціальна відзнака за найкращий історико-патріотичний твір Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п"єс,пісенної лірики та творів для дітей "Коронація слова - 2012".
 
Їм закидають масові вбивства вчителів. Бандерівцям місце в ГУЛАГу, де вони... можуть бути корисними. Замість скніти в таборах ватажок повстанців Данило Червоний наводить там лад! І нехай він планує там втечу, йому, героєві чи бандиту, єдиному до снаги приборкати увязнених злодіїв. Як це було розкажуть три свідки: міліціонер, чекіст і ворог народу. Не шукайте Червоного ані серед мертвих, ані серед живих, шукайте серед овіяних легендою.
 
 
 


 
Іванцова М.
      Гра в паралельне читання/М.Іванцова.-Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2013.- 288с.

Три роки поспіль на твори М.Іванцової припадав вибір видавців "Коронації слова" А 2012 - й став роком її тріумфу: журі конкурсу присудило її "Грі в паралельне читання" ІІІ премію в номінації "Романи". Міла іванцова стає "Золотим письменником України.
 
"Роман не про сімейні цінності. Він про інше.Він про нас - про людей, про те, що кожен потребує тепла, прихистку, розуміння. Роман про те,що увімкнена лампочка в кімнаті - то зовсім не сонце..."
                                                                           Дара Корній, письменниця
                                       

Корній Дара     
       Гонихмарник: роман/ Дара Корній; передм.Люко Дашвар; худож. А.Єрьоміна.- Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012.-336с. :іл.

Лауреат конкурсу романів, кіносценаріїв та п"єс "Коронація слова - 2012"

"Саме про Любов, про боротьбу між Дорбром і Злом роман Дари Корній... Ви читатимете, а над вами витатиме легкий вітерець справжньої української магії..."
                                                                                                    Люко Дашвар
Дашвар Л. 
    Биті є.Гоцик. Книга/Люко Дашвар ; худож.В.Котляр.- Харків : Книжковий Клуб " Клуб Сімейного Дозвілля", 2012.- 272 с.: іл. 

 Люко Дашвар надано офіційний статус "Золотого автора "Коронації слова"
   
    Гоцик - бунтар, який радше галопуватиме світ за очі, наче змилений кінь, ніж осяде в батьківському маєтку й ходитиме за свиньми, а сільська красуня Тайка хай чекає хоч до скону. У своїх мандрах він шукає чи то поглиненої Європою матері - заробітчанки чи то сенсу буття, а от у його подорожника Іллї конкретніші цілі: "Алхімік" Коельо підказав, де заховані скарби, і хлопці ще можуть випередити його героя - пастуха Сантьяго... Когось наш Гоцик занапастить, когось урятує, та чи скрізь залишатиме по собі розбиті серця? Чи вистоять його непохитні принципи у двобої з людською гідністю, дружбою та коханням?

Немає коментарів:

Дописати коментар