середу, 28 серпня 2013 р.

"Цвітеш ти пишно, земле моя мила, ти не окраїна, ти - Україна!"


 



        День Незалежності - це найбільше свято кожної нації. І українці в цьому не є винятком. Адже 22 роки  тому Верховна Рада припинила існування УРСР, прийнявши Акт проголошення незалежності України. Становлення України як суверенної держави стало визначним історичним кроком для українського народу.  
Сільська  бібліотека також  долучилася до відзначення цієї визначної дати і підготувала та провела вікторину  для дітей  Під час проведення  учні ознайомилися з державними символами України,  історією свого народу, своєї  країни. Учениця 6 класу  Шум Ольга  декламувала вірш «Ти чуєш, як шумить Дніпро». Було проведено багато  конкурсів в яких учні  показали добрі знання з історії України.
 
Учні також  мали можливість переглянути презентацію «Україна в роки Незалежності». Команда - переможниця отримала солодкий приз.
 
До свята Незалежності України була представлена книжкова виставка «24 серпня День народження нашої держави» та виставка малюнків.
 
Найголовніше у проведенні  таких заходів – виховання у молоді почуття патріотизму, мотивація громадської активності молодого покоління. Саме це стає запорукою небайдужості як сьогоднішнього, так і прийдешніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар