суботу, 24 травня 2014 р.

Відомі постаті Волині



 Літературна зустріч 

з волинськими письменниками



   
        В історії кожного народу, серед її великих творців є люди, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Вони ввібрали в себе живу душу народу, стали частинкою його життя. Такою постаттю для нас українців, є Тарас Григорович Шевченко, літературна спадщина якого ось уже 200 років викликає почуття гордості і захоплення силою та мудрістю.
    З нагоди 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка до старовижівської районної бібліотеки завітали відомі волинські письменники О.Г. Потурай (голова Волинської обласної організації Національної Спілки письменників України), В.С. Гей – справжній син поліського краю, поет, публіцист, І. Ф.Корсак відомий нам як романіст, новеліст і письменник історичних творів.  
      Звучала сатирична, лірична поезія з уст самих її авторів. Письменники представили свої творчі здобутки.   Фонди бібліотек поповнились книгами Олега Потурая "Бакс, ату!", "Ліхтар у закутку", Василя Гея "Вірші моєї юності", "Погашений світильник",  з автографами і побажаннями від їх авторів.. Організована книжкова виставка волинських письменників . На закінчення всі бажаючі мали змогу придбати книги з авторським підписом
     Бібліотекарі району щиро вдячні за подаровані хвилини одкровення, творче натхнення, нагоду зустрітися із справжньою поезією. 


1 коментар:

  1. Знайомство з відомими людьми завжди цікаве і незабутнє. Рекомендуючи книжку уже знайомого автора - маєш більше переваги в своїй роботі.

    ВідповістиВидалити