понеділок, 14 серпня 2017 р.

День села в Мизовому!

                                             Нам 515 років!

Як гарно в українському селі!
Лиш там по-справжньому душа співає...
Там щиро трудяться щодня великі та малі
І весело в свята народ гуляє...
До Дня села у Мизівській сільській раді завжди готуються дуже ретельно, щоб не забути про жодну більш-менш значиму подію з життя села та не обійти увагою працьовитих і щирих людей .

 Мизівський сільський голова Сарапін Тетяна Іванівна від імені виконкому сільської ради поздоровила всіх жителів села та відзначила людей, які своїм посильним вкладом прославляють свою малу Батьківщину.
Добру справу традиційно підтримав благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині”.  Привітав усіх зі святом і вручив цінні подарунки помічник народного депутата Володимир Бащук. Зі святом привітав місцевий священник о.Анатолій.
Долучивсь до  вітань Седлищенський сільський голова Микола Петрович Ваврищук. Вітання жителям села надіслав історик , краєзнавець, уродженець села  Мизове Микола Шаясюк.
В центрі стадіону кожен осередок виставляв найкращі страви своєї округи та  роботи своїх умільців, а на сцені представляли художні номери. Було досить весело, багато солодощів, коктейлів і т.д., а також місцевого колориту!








Захід тривав понад три години і набув цікавого змісту ще й завдяки активній участі народного аматорського тріо «Барви» , талантів художньої самодіяльності сільського будинку культури с. Смідин та місцевих неодноразових учасників районних та обласних фестивалів Шум Ольги та Шух Олександри.  




 Опісля відбувся концерт народного артиста України, соліста вокально-інструментального ансамблю «Ватра» Адама Горбатюка. Йому щиро аплодували за гарні пісні і чудовий настрій.  

 Окрім пісень та жартів на святі було багато смачних страв, якими щедро частували у кожному з осередків, розігрувалися лотереї . Цінні подарунки,   допомогли придбати спонсори, зокрема  ряд фермерів, підприємців і жителів села. Для дітей працювали  атракціони,   гірки, батут. Люди вітали один одного зі святом. Посміхалися. Бажали добра і благополуччя. Своїй родині. Селу. Україні!
Святкування завершилося веселою дискотекою.    
Такі заходи згуртовують громаду дають можливість поспілкуватися у невимушеній атмосфері і пам’ятати, що треба любити свій народ не тому, що він славний, а тому, що він твій. Бути вірним своїй Батьківщині – бо це твоя колиска. Хто не любить свою Батьківщину, той сирота, без батька, без матері, без роду.



Немає коментарів:

Дописати коментар