середу, 5 лютого 2020 р.

«Людина з гарною книгою в руках 
ніколи не може бути самотньою» 
К. Гольдоні
Відзначаємо Всесвітній день читання в голос.
    2010 року міжнародний освітній проект «LitWorld» започаткував нове свято – Міжнародний день читання вголос (англ. World Read Aloud Day), щоб надати можливість людям в усьому світі відчути, яке це насправді задоволення – просто читати вголос для інших; а також для того, щоб нагадати усім про те, що освіта є одним з основних прав людини і це право має кожна людина у світі. А ще мета цього свята полягає у тому, щоб зацікавити дітей та підлітків у читанні книжок уголос разом з друзями  та спонукати до обговорення змісту. Бібліотека села Мизове не змогла залишитися осторонь такого цікавого свята. Як це було, дивимося далі.
Запропоновано нашим користувачам, які завітали до бібліотеки цього дня,  почитати вголос одне для одного. Вони зацікавилися та з радістю пристали на таку пропозицію.
      






 
Малеча коротко прослухала  історію Міжнародного дня читання вголос, а потім для них вихователька Надія Сарапін прочитала казочку Л.Українки "Біда навчить". Вони зацікавлено розглядали картинки з книги, обговорювали зміст.









 
Скільки б тобі  не було років, але немає нічого кращого цікавої книги в руках. Наймолодша читачка дня, племінниця Анюта.







Коли твій кіт читає книги.








Немає коментарів:

Дописати коментар