суботу, 31 березня 2018 р.

Канікули з мишкою

                                                                          Хоча у нас канікули - 
                                                                          Нам сумувати ніколи!  
На сьогоднішній день всі бажаючі мають змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів під назвою «Канікули з мишкою», навчитися створювати презентації, користуватися пошуковими системами Інтернету, копіювати та зберігати документи, ознайомилися з можливостями комп’ютерних програм, спілкування в соціальних мережах та за допомогою Skype, здійснювати мандрівки цікавими сайтами з переглядом цікавих відео та аудіо матеріалів.
А ще, для послуг наших читачів, представлена серія книг, в яких у простій, доступній і зрозумілій формі викладений курс навчання.
За допомогою комп’ютера можна не лише читати текст і переглядати картинки, а й чути голоси персонажів,"оживляти"ілюстрації, грати у цікаві ігри. 
 
Весняне  життя у бібліотеці активно вирує, а все тому, що у нас весело і цікаво водночас. Тепер дозвілля дітей   – це не проблема і не привід для хвилювання у батьків чи вчителів. Цю проблему допомагає вирішувати бібліотека.
  А які канікули без ігор? В нашій бібліотеці на дітей ще чекають чимало комп’ютерних та інтелектуальних ігор, веселі змагання та конкурси.
Усі користувачі нашої бібліотеки розумні, активні, талановиті. Тому, я впевнена, і канікули у них будуть такими ж яскравими. І усіх, хто хоче весело, змістовно, цікаво, а головне – неординарно провести весняні канікули, потрапити в Інтернет-мандри «Канікули з мишкою», ласкаво просимо!
Приходь, читай і грай! 
Бібліотека гостинно запрошує всіх охочих до культурного і активного відпочинку з книгою і не тільки! 
Проведи весняні канікули весело та з користю!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар