неділю, 28 лютого 2016 р.

Міні-проект

Створюємо красу разом
Кімнатні квіти є майже в кожному будинку.  Вони  доповнюють інтер'єр, виділяють в атмосферу кисень, а також просто дарують гарний настрій. Сьогодні  існує мода не тільки на розведення різних видів квітів, але й на декорування горщиків. Оформлення квітів своїми руками - цікавий і корисний процес. Адже гарно оформлений горщик здатний привернути увагу навіть   до  кволої чи маленької рослини.
 Дуже ефектно і гарно виглядають звичайні  глиняні горщики. Головна перевага їх це пориста структура стінок - що дає можливість  дихати кореням , забезпечуючи при цьому  нормальний ріст рослини. Один недолік . виглядають вони не дуже естетично. Щоб це виправити,  потрібно придумати для них незвичайний дизайн і втілити в реальність.
Оформлення квітів своїми руками не вимагає спеціальних знань, достатньо проявити трошки фантазії і  кмітливості. 
У бібліотеці с. Мизове є дуже багато вазонів , яким можна дати друге дихання. Тому свій недільний день деякі користувачі   присвятили, саме, декоруванню  горщиків. Це ще один доказ, того що бібліотека не тільки територія для читання, але  й місце де можна  проявити свої творчі здібності. 


http://samdizajner.ru/neskolko-primerov-yarkogo-ukrasheniya-gorshkov-dlya-cvetov.html


Немає коментарів:

Дописати коментар